Syntynyt 2+0 16.8.2019

”Shh…Ollaan hiljaa niin saadaan kalaa”. Ja saatiinhan me. perjantaina 16.8. syntyi 2 poikaa maailmaan. VAlitettavasti tuli vaan sen verran vähän, että molemmilla pojilla on jo koti.

Imbrez Light of my life  ”Venla” on hyvin valmistautunut tiineyteen, sillä kevään astutuksesta meille jäi käteen vain hyvin aidon oloinen valeraskaus. Nyt asia on kuitenkin varmistettu myös ultralla. Tällä kertaa Venlan sisällä tosiaan on muutakin kuin Eukanubaa ja ilmaa.

Uros pysyi edelleen samana. Laura Asensin kasvattama ja Anneli Alfthanin omistama uros Maki sopii mielestämme Venlalle erittäin hyvin. Maki on espanjan vuoristosta pääkaupunkiseudulle muuttanut pirteän oloinen nuorimies. Vieraillessamme Espanjassa tapasimme myös Makin vanhemmat. Sukutaulujen lisäksi koirat näyttävät sopivan tarkoitukseemme myös luonteen ja rakenteensa puolesta.

Koska ”aina voi toivoa” niin… Toivomme saavamme pentueesta hyväluonteisia kääpiösnautsereita, joilla on edellytykset menestyä myös näyttelyissä.  Molemmat vanhemmat ovat pärjännet hyvin näyttelyissä. Venla on kansainvälinen muotovalio ja Makillakin on jo läjä titteleitä hallussa! Tämä pentue on hyvin odotettu ja noudattaa laadittua jalostussuunnitelmaa.

Mikko hourailee jättävänsä tästä pentueesta yhden tytön kotiin ja Emppu osoittaa ulko-ovea. Olemme sopineet, että kotona asuu maksimissaan kuusi koiraa. Niitä on  nyt seitsemän. Näyttelyistä kiinnostuneella aktiiviharrastajalla saattaisi siis olla hyvä tsäänssi saada tästä pentueesta sijoituskoira. Isolla kysymysmerkillä. Saattaahan sieltä vitsikkäästi syntyä neljä-viisi urostakin.

Pentujonossa oleville ihmisille ilmoitetaan heti, kunhan pennut ovat syntyneet ja lukumäärä on selvillä.