About us

Kennel Imbrez on Turussa sijaitseva kääpiösnautsereiden kasvatukseen erikoistunut kenneli. Kasvattamamme värit ovat Pippuri & Suola, Musta-Hopea sekä Musta. Värien risteytyksiä emme suosi.

Mikko Samuli on aloittanut kasvatustyönsä 2000-luvun alussa ja on toiminut useita vuosia aktiivisesti rodun parissa. Mikolla on vahva osaaminen näyttelytoiminnasta sekä kääpiösnautsereiden rodunomaisesta trimmauksesta. Jalostuksen osalta Mikko on kävelevä tietopankki kun puhutaan koirien linjoista. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat Suomalaiset sekä Amerikkalaiset sukulinjat.

 

Mikko on palkittu Suomen Kääpiösnautserikerhon kultaisella ansiomerkillä,  Amerikan Kääpiösnautserikerhon pronssisella ansiomerkillä sekä Suomen Kennelliiton Vuolasvirtapalkinnolla

Mikko opastaa uusia koiranomistajia koiransa turkin rodunomaiseen hoitoon sekä huolehtii kasvattiensa trimmauksen sekä viimeistelyt näyttelyitä varten. Valitettavasti kroonisen aikapulan vuoksi Mikon ei ole toistaiseksi mahdollista trimmata muita kuin omia kasvattejaan.

Kasvatttiemme omistajille tarjoamme tuen 24/7 ja pyrimme auttamaan missä tahansa vastaan tulevassa ongelmassa/kysymyksessä. Mikko toimii ensisijaisena yhteyshenkilönä koiran hankkimista suunitteleville. Mikon tavoittaa parhaiten sähköpostitse mikko@imbrez.fi .

Koirien jalostuksessa keskitymme aina määrän sijasta laatuun. Kaikki yhdistelmämme ovat jalostussuunnitelmamme mukaisia ja tarkoin harkittuja. Kiinnitämme jalostustyössä huomiota kokonaisvaltaisesti koiran ominaisuuksiin ja teemme vain yhdistelmiä joista olisimme itse valmiita ottamaan harrastuskaverin itsellemme. Vuosittainen pentuemäärämme on keskimäärin kahdesta kolmeen pentuetta.

Teemme yhteistyötä yli rajojen kasvattajakollegoidemme kanssa pitääksemme geenipoolimme rikkaana, koirat terveinä ja osaamisemme ajantasalla. Kierrämme koiriemme kanssa aktiivisesti näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla.

Suunnitteilla tai tulossa olevat pentueet löydät kotisivuiltamme, Suomen kääpiösnautserikerhon pentulistalta tai kysymällä Mikolta. Kaikki pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, rekisteröityinä, sirutettuina sekä madotettuina. Kaikkien pentujen mukana tulee pentupaketti sekä Eukanuba Puppy – ruokaa sekä kirjalliset ohjeet. Halutessaan pennun ostaja liitetään Suomen kääpiösnautserikerho ry jäseneksi.

Ensisjaisesti etsimme koteja pennuillemme Turun lähistöltä. Tärkeintä on kuitenkin pennulle sopiva koti. Jalostuskäytössä olevat uroksemme löydät kotisivuiltamme tai kysymällä.