Eukanuba

Haluaisitko liittyä ilmaisjäseneksi Eukanuban kasvattajakerhoon?

Miten Eukanuban kasvattajakerho eroaa muista kerhoista?
Koiran kasvattajat tekevät parhaansa kasvattaakseen laadukkaita pentuja. Lopputulokseen vaikuttavat perinnölliset ominaisuudet, ympäristötekijät sekä ravinto. Koirankasvattajana ja aktiivisena koiraharrastajana sitä haluaa tarjota omille koirilleen parasta mahdollista ravintoa ja samaa toivoo myös kovalla työllä kasvattamilleen uusille pennuille.

Koiran ravinnon valitsemisessa arvostamme korkealuokkaisesti tuotettuja raaka-aineita, jotka on valmistettu lähellä kotimaata. Tällöin tuotteet ovat puhtaita raaka-aineiltaan. Ne ovat myös tuoreita, koska kuljetusmatkat ovat lyhyitä ja asiakas saa valmiit tuotteet käyttöönsä pian. Monien johtavien kasvattajien valinta on laadukas ja käytössä hyväksi havaittu Eukanuba-täysravinto.

Eukanuban avulla tarjoat koirillesi mahdollisuuden hyvään elämänlaatuun ja pitkään ikään (mm. tehty pitkittäistutkimus, jossa seurataan koiria eliniän ajan. Tulokset ovat osoittaneet, että tutkimuksen Eukanubaa koko elinikänsä syöneet koirat elivät pitempään kuin rodun yksilöt keskimäärin). Toinen hyvä asia on, että Eukanuban raaka-aineita ja tuotteita tutkitaan valmistusprosessin aikoina tehtaalla mm. tarkemmin kuin vauvan ruokia. Kolmas vahvuus on Eukanuba-tuotteiden tasalaatuisuus (lihan alkuperä ei vaihtele saatavuuden tai vuodenajan mukaan).

Eukanuban tuotteista haluamme nostaa esiin seuraavat laadukkaat tuotteet, joita käytämme omassa kasvatustyössämme ja suosittelemme erityisesti:

PENNUT:
1) EUKANUBA Puppy All breed Lamb: kantava ja imettävä narttu sekä pennut . (Proteiini 28% , Rasva 16%). Kuivattua kanaa, kalkkunaa ja lammasta (14%). Erinomainen, maittava  ruoka. Helposti sulava, erinomainen ravinteiden imeytyminen pennun herkässä ruoansulatuselimistössä.

AIKUISET:
2) EUKANUBA Adult Small & Medium Breed Rich In Lamb & Rice: Luonnollinen jatkumo kun hampaat ovat vaihtuneet ja pentu on siirtymässä aikuiseksi. (Proteiini 24% , Rasva 15,5%). Kuivattua kanaa, kalkkunaa ja lammasta (14%). Edelleen erinomainen ja maittava ruoka, joka sulaa helposti ja huolehtii koirasi ruoansulatuksesta. Ja koska ruoka sopii myös herkkäihoisille, sisältää se meidän rotumme kannalta myös ne juuri oikeat turkin rakennusaineet.

3) EUKANUBA SENSITIVE SKIN, jossa on proteiinia 23% ja rasvaa 13%. Sensitive skin auttaa pitämään koiran ihon ja turkin hyvässä kunnossa. Ruoka on suunniteltu rajaamalla pois ainesosia, jotka voivat aiheuttaa kutinaa. Proteiinin lähteenä on kala. Ruoka antaa kauniit ja hohtavan valkoiset kaulukset ilman, että pitää pestä koiran karvapeitettä moneen kertaan kuivattavilla tai muuten vahvoilla aineilla, niin paljon luonnollisempaa! Tämä on se Ruoka, jolla meidän Jaakon kutinat saatiin historiaan. Suosittelemme!

Uskomme, että koira todellakin polveutuu  lihansyöjistä, ja niiden ruokavalion tulisi olla sen mukainen. Siksi käytämme vain laadukkaita eläinproteiineja, lähinnä kanaa tai lammasta – emme vihanneksia – pääasiallisena proteiininlähteenä. Ja kun vielä ruoasta löytyy riittävästi tutkimustietoaja näyttökin on selvä, on valintamme Eukanuba.

Laadukas ravinto pitää koiran terveempänä ja pitkäikäisempänä, koira näyttää hyvinvoivalta ja liikkuu notkeammin kuin rotunsa edustajat yleensä samanikäisenä, huomattavaa myös että vanhan koiran karvapeite ei näytä ns. vanhan koiran niukalta ja kuivalta turkilta! Koira käyttää ravinnon hyvät aineet ensin peruskunnon ylläpitoon. Vasta sen jälkeen ylijääviä ravintoaineita käytetään ääriosiin, esim. vahvan ja  kauniin karvapeitteen kasvattamiseen.

Monia näitä meidän suosikkeja löytyy suursäkeissä 18-20kg. Tuotteissa on myös hammaskiveä vähentävä DentaDefense -ominaisuus, jotka poistavat mekaanisesti plakkia.

Suosittelemme teille lämpimästi Eukanuba-kasvattajakerhoa!
Liittyminen on ilmaista. Saat jokaiselle kasvattamallesi pennulle pentupaketin, helposti koiran ruokaa valmiiksi kotiin kannettuna pienemmässä tai isommassa erässä hyvin nopealla toimitusajalla (vain pari päivää) luotettavalta toimittajalta, merkittävän -25% alennuksen jäsenkorttia käyttäen jälleenmyyjäliikkeistä ostettuna kaikista yli 2 kg pusseista tai suoratilauksella kotiovelle toimitettuna. Aikaa ja voimia säästyy koirien kanssa yhdessäoloon. Ei enää painavien säkkien raahaamista tai liikenneruuhkassa jonottamista!

Koulutusta kasvattajakerhoon kuuluville! 
Lisäksi sinä pääset oppimaan tärkeitä asioita koirien hyvinvoinnista ja ravinnosta ympäri Suomea. Kasvattajajäsenille on erityistä koulutusta. Nämä koulutukset sisältävät ainutlaatuista tietoa ja oppia, mitä emme ole voineet saada mistään muusta lähteestä!! Kasvattajakerhon kautta saat tutustua muihin aktiivisiin kasvattajiin ja verkostoitua eri rotujen aktiivisten ja positiivisten harrastajien kanssa ja sitä kautta kehittää ymmärrystäsi koirista ja kasvatustyöstä. Eukanuban kasvattajakerho on tarkoitettu kasvattajalle, joka haluaa kehittää ymmärrystään koirien ravinnosta ja hyvinvoinnista keskimääräistä korkeammalle tasolle. Tervetuloa mukaan aktiivisen Eukanuban Suomi-tiimin kasvattajakerhoon!

EUKANUBA – kasvattajakerhoon pääset mukaan, kun… 
.. sinulla on FCI-hyväksytty kennelnimi (jäsenyyttä voit hakea kun kennelnimihakemuksesi on käsittelyssä),
.. tarkoituksesi on kasvattaa terveitä, rekisteröityjä rotukoiria ja
.. huomioit koiranpidossasi eläinsuojelulain ja hyvän koiranpitotavan.

KASVATTAJAKERHO TARJOAA JÄSENILLEEN 
1. Merkittäviä alennuksia koiranruokaostoista; jälleenmyyjäliikkeistä ostettuna kaikista yli 2kg pusseista -25% alennus jäsenkorttia käyttäen tai suoratilausmahdollisuus yli 100 kg:n erässä eli tarkoittaa 5 säkkiä suoraan kotiovelle toimitettuna!
2. Kasvattajien suosikkituotteet suursäkeissä 18-20kg
3. Pentupaketit kaikkien luovutettavien pentujen mukaan, sisältää mm. penturuokaa (mm. 2018 sis. laukun, ruokapussin 2,5-3kg penturuokaa, mittakupin, uudelle omistajalle tuntuvan alennuksen seuraavan ruoan ostoon), joka tuodaan lähimpään sopimus eläinkauppaan (esim. Musti ja Mirri).

Mikäli haluat tietää lisää tai liittyä Eukanuban kasvattajakerhoon, voit laittaa meille s-postia tai soittaa, niin voimme suositella sinua kasvattajajäseneksi.

http://www.eukanuba.fi