2.4. Kemijärvi

2.4. Aamulla auto starttasi kello 4.30 suuntana Kemijärven ryhmänäyttely eli 300km pohjoiseen. Jokainen voi miettiä mihin aikaan piti herätä tekemään lähtövalmistelut. Matka sujui rattoisasti auringon nousua ihaillen ja mahdollisia poroja tien penkasta tiiraillen. 

Imbrez Formalizer moves at Kemijärvi

Näyttelypaikalla oltiin hyvissä ajoin ja liikuntahallin mattoihin ehdittiin tutustua, uutena ja erilaisena alustana liikkua. Tuomarina oli Tuula Savolainen, jonka kehässä borderterrierimme on aikaisemmin käynyt ja tiedossa oli liikkeiden merkitys arvostelussa. 

Imbrez Formalizer BOB at Kemijärvi

Eran vuoro tuli viimeisenä meidän kimppakyydistä. Era oli tällä kertaa ainoa pippuri & suola kääpiösnautseri kehässä. Era esitti itsensä ryhdikkäästi ja liikkui tehokkaasti tuloksena AVO ERI 1 SA PN 1 ROP ja SERTI. Era on siis nyt NORD & NO & SE & FI ch Imbrez Formalizer

Imbrez Formalizer at Kemijarvi

Ryhmäkehää jäätiin odottelemaan mutakakun ja kuohuvan juoman merkeissä. Jottei ryhmä 2 olisi liian pieni, niin ryhmänäyttelyssä ryhmään oli yhdistetty ryhmä 8 eli kokoamakehässä oli tiivis tunnelma. Ryhmäkehässä Era esitti päivän parhaan liikkeensä ja taas ollaan yhtä kokemusta rikkaampana. 

Imbrez Formalizer at Kemijarvi

Paluu matkalla oli ohjelmassa hieman parempi reissuruokailu Rovaniemen Fransmannin pihvien merkeissä. Siitä oli vielä ajelemista useampi satakilometriä kotiin. Auringonlaskukin tuli todistettua tällä reisuulla ja kotona oltiin illan jo hämärtyessä. Poroja ei näkynyt matkalla, mutta pari hirveä oli tienpenkassa lumikinosten joukossa.

Way back home from Kemijärvi

Story by Anu Kiitos!