20.-21.10. Rakvere Nat

Let’s crash the party!

Rudie ja Alfred valioituivat kesällä kotimaan titteleillä kumpikin, joten päätimme Tiinan kanssa osallistua tuoreiden valioiden kanssa Rakvereen kansalliseen näyttelyyn.

Megastar kuljetti teamimme yli Suomenlahden Tallinnaan, josta muutaman ylimääräisen mutkan (syy ei todellakaan ollut repsikassa, vaan tällä kertaa ehdottomasti navigaattorissa..) jälkeen jatkoimme autolla kohti Rakverea. Iloksemme Rimi löytyi myös Rakveresta mahdollistaen perjantai-illan kakkukahvit.

Lauantaiksi kääpiösnautserit oli kutsuttu arvostelemaan Nenad Matejevic Serbiasta. Manageri-Roxie oli otettu mukaan huoltojoukkouhin, ja hän hoitikin pestinsä arvokkaasti. Teamimme osuuden aloitti Alfred Tiinan kanssa. Tasainen esiintyminen vahvalla askeleella siivitti Alfredin urosten voittoon sertillä, joten pääsimme juhlimaan uutta Viron muotovaliota. Rudie kuunteli manageri-Roxien neuvot hyvin ja esiintyi kerta kaikkiaan loistavalla energialla. Rudien voitettua nartut, tuli myös toinen uusi valiotitteli sinetöidyksi teamillemme! Rotunsa parhaaksi lauantain kisassa valitsi Nenad Matejevic Rudien.

Illalla tutustuimme porukalla Rakvereen ja sen linnoitukseen. Aikataulu antoi mukavasti myöten kuvaushetkelle linnan muureilla. Iltalenkin jälkeen suuntasimme handlereiden kesken syömään Lounge Frescoon. Ravintola jota todella suosittelemme!

Saimme sunnuntaina nauttia rauhassa hotellin ruhtinaalisesta aamiaisesta, sillä Anatoli Zhukin (Valkovenäjä) oli määrä arvostella p&s kääpiösnautserit vasta puolen päivän jälkeen. Alfredin voittaessa urokset ja Rudien nartut, huomasimme iloksemme Tiinan kanssa juoksevamme jälleen ROP-kehässä perätysten. Valinta osoittautui haastavaksi, sillä kerta toisensa jälkeen juoksimme kehää ympäri. Lopulta punainen ROP-ruusuke Alfredille ja vihreä VSP Rudielle! Jäimme molempina päivinä ryhmäkilpailuihin, joissa sijoitukset menivät pääsääntöisesti hieman meitä isommille koirille. Oli kuitenkin ilo nähdä ensin lauantaina Rudien ja sunnuntaina Alfredin liikkuvan kehässä hyvällä askelpituudella ja loistavalla drivella!

Kotimatkalle starttasimme enemmän kuin tyytyväisinä: ROP x2, VSP x2, sert x2 ja EE MVA x2, oli jotain mitä emme uskaltaneet etukäteen toivoa!

Kirjoittanut Anna (Tiinan, Alfredin, Rudien ja manageri Roxien puolesta)