14.5. Varkaus All Breed

Heräsimme Roxien kanssa äitienpäivän kunniaksi vanhempieni luota Kouvolasta aurinkoiseen näyttelyaamuun. Koska iltapäivällä oli tarkoituksena jatkaa matkaa Varkaudesta kohti kotiamme Joensuuta, lähti myös Rudie turistikoiraksi mukaan (ja sehän tälle innokkaalle reissaajalle vasta passasikin!)

Matkalla sain viestiä Tiinalta ja Alfredilta, sovimme tapaavamme kehän laidalla. Varkaudessa oli vastassa iloisen jännittävä näyttelytunnelma. Kiitos Tiinalle ja perheelle mahdollisuudesta päästä saman teltan alle suojaan tuulelta ja valmistautumaan päivän kehää varten.

Tuomariksi kääpiösnautsereille oli kutsuttu herrasmies Jo Schepers Alankomaista ja mukana tällä kertaa myös harjoitusarvostelija kotimaasta. Päivän kilpailun avasi Alfred (Imbrez Light My Fire) yhdessä omistaja-handleri Tiinan kanssa. Iästään huolimatta (vain 14kk!) Alfredista huokui kokeneen kehäketun asenne. Luokassa Alfredille ERI1 SA ja myöhemmin paras uros -kilpailussa tämä juniori osoitettiin yhä ykköspaikalle sertin kera.

Roxie (Imbrez Spices Included) oli jälleen kerran ”lähdössä lentoon” päästessään kehään. En ole 13 vuoden näyttelyharrastukseni aikana esittänyt koiraa, jolle kehässä oleminen olisi yhtä suuri nautinto kuin Roxielle. Sen into on kuluneen vuoden aikana ollut ajoittan liiankin pursuavaa nimittäin… Varkaudessa se esiintyi jälleen energisesti ja ryhdikkäästi. Etenkin liikkeissä Roxie antoi taas parastaan. Ilon kyyneleet olivat pitelemättömiä tuloksen ollessa PN1 ja Roxien saadessa viimeisen vaaditun sertin FI MVA -arvoon.

ROP -kehässä tuomarin hurmasi Alfred, VSP:ksi osoitettiin tuore FI MVA Roxie.

Imbrez Light My Fire BOB and Imbrez Spices Included BOS and new ch at Varkaus

Tiinan ja Alfredin päivän kruunasi lopulta FCI2 -ryhmässä nosto aina kahdeksan parhaan joukkoon asti, vau! Kiitos seurasta Tiina, Alfred ja muu perhe! Kiitos Roxien trimmiavusta Anu R. sekä Jyväskylässä -15 Roxien saadessa ensimmäisen sertinsä sekä nyt. Kiitos Mikko tästä upeasta kääpiösnautserista, en voisi kuvitella itselleni parempaa (ja ennenkaikkea yhtä itseni kaltaista) koiraa kuin mitä Roxie on. Tästä on hyvä jatkaa!

Story and pics by Anna & Roxie