Rudie x3 INT = x3 cacib!

Täytyy sanoa, että tämä harrastus rakentuu paljon hienojen ja ahkerien ihmisten varaan ja meillä on ollut kunnia saada tiimimme useita sellaisia. Rudien kesä sujui annan ohjauksessa iahn huipusti! Lue lisää.
Rudie, Imbrez Crash The Party (Destineez Crash Run Into Myla x Imbrez Lucky Me) on ahkeroinut elokuussa! Kuun alkupuolella Rudie osallistui yhteen maan kauneimmista näyttelyistä kun Kotka KV 11.8.2019 Katariinan meripuistossa kutsui.
Sadetta meren rannalla ei ennustuksista huolimatta juurikaan nähty, vaikka parta tuulessa liehuikin. Hannele Jokisillan tuomaroitavaksi oli ilmoittanut yhteensä 15 p&s kääpiösnautseria. Keskityin täysin Rudien viimeistelyyn ja oman vuoron alkaessa olinkin täysin tietämätön siitä, että mikäli valioluokassa jaettaisiin yksi tai useampi SA, käytäisiin tällöin samalla myös paras narttu -kehä. Näyttelyharrastusta rakastava Rudie oli ilokseni jättänyt turhat kierrokset kotiin, mutta tästä huolimatta se näytti jälleen kerran parhaat liikkeensä vasta yksilöarvostelun alettua. Kolmesta erinomaisen saaneesta valionartusta Rudie nostettiin ensimmäiseksi ja näistä kolmesta kahdelle parhaalle ojennettiin SA. Ilo olikin ylimmillään kun samalla Rudielle ojennettiin myös cacib (toinen kotimainen)! ROP -kehässä tällä kertaa uros (Super Play`s Incredibly Charming) vei voiton, onnea!
Seuraavana viikonloppuna oli jälleen aika pakata matkalaukut Toytotaan sillä Tallinnan INT x2 17.-18.8.2019 kutsui. Näyttelyn aikataulut olivat suosiollisia, joten pääsimme lähtemään vasta lauantain aamulautalla yli Viroon. Tällä kertaa maa-ampiaiset pysyivät poissa, joten näyttelypäivät sujuivat iloisesti elokuun hellepäivistä nauttien. Rudie juoksi uuden viilennyspeittonsa alta iloisena kehään sekä lauantaina että sunnuntaina. Se on aina parhaimmillaan juostessaan kehässä joko ainoana tai porukan ensimmäisenä, joten olin tyytyväinen huomattuani sen olevan luokassaan ainoa ilmoitettu. Ja voi kuinka hyvin se esiintyikään! Lauantain tuomari Hedi Kumm (Viro) sekä sunnuntain tuomari Cathy Delmar (Irlanti) osoittivat molemmat vuorollaan Rudien narttujen voittoon SA:lla cacibin kera! ROP -kehässä molempina päivinä komea uros, Silver Rainbow Tiago, vei voiton, onnea! Sunnuntain voiton myötä Rudie sai samalla osallistumisoikeuden seuraavaan Cruftsin näyttelyyn.
Story by Anna Salminen