Syntynyt / Born on 12.5.2019: 2 males 4 females

Syntynyt Pippuri & Suola kääpiösnautserin pentuja (2+4) 12.5. yhdistelmästä / Born on 12.5. Salt & Pepper Miniature Schnauzer puppies (2+4) from combination

Sire: C.I.B NORDIC, FI, DK, SE, NO, EE, LV, LT, BALT CH, EE JCH Imbrez Monster Inc

Dame: Myla’s Ultimate Repeat (Certificates from Lithuania and Latvia) ”Ulla”

Ullan kolmas ja näillä näkymin viimeinen pentue näkee laskelmien mukaan päivänvalon toukokuun ensimmäisten viikkojen aikana.

Ullan ensimmäinen pentue on syntynyt Chicagossa 2015. Tästä ensimmäisestä pentueesta meillä kotona asuu Addy. Addyn sisarukset jäivät rapakon toiselle puolen. Ulla tuli meille hieman myöhemmin. Välittömästi oli kuitenkin selvää, mistä Addyn luonne tulee. Äiti ja tytär ovat kuin kaksi marjaa. Niin ulkonäkönsä kuin luonteensa puolesta. Molemmat ovat äärimmäisen miellyttämisenhaluisia mutta myös 100% mukavuudenhaluisia.

Tähän pentueeseen haettiin pientä jämäkkyyttä ja toimintakykyä Boriksesta. Boris on poika joka ei tiedä olevansa kääpiösnautseri. Boris vetää tassua lippaan ja pukee treeniverkkarit ylle. Kuten kaikki muutkin riisenit palveluskoirien treeneissä.

Pentueen odotetaan olevan terveyden, rakenteen sekä turkin ohella luonteeltaan miellyttämisenhaluinen sekä erittäin sosiaalinen.

Nähtäväksi jää dominoiko Boriksen toimintakyky vai tarvitaanko toimintakykyä enemmän remmin toisessa päässä. Ulla rakastaa pitkiä kävelylenkkejä, metsässä juoksemista ja luun kalvamista. Se ei kuitenkaan tuo remmiä omistajalle lenkkiä varten vaan odottaa kauanko voi katsella salkkareita sohvalla ennen kuin joku keksii, että lenkille on mentävä. Lauantai aamuisin tämä ominaisuus on etu.

Tämän pentueen partasuiden kodeilta odotamme innostusta kokonaisvaltaiseen koiraelämään sekä halua oppia koiran kanssa harrastamista. Odotamme saavamme tästä pentueesta sellaisia partasuita, jotka soveltuvat myös ensimmäiseksi koiraksi. Boris ja Ulla ovat myös molemmat sinut pienten ihmisten kanssa.