8.7. Juva Nat

7th FI ch for season is Imbrez Crash The Party

Rudien, Imbrez Crash The Party (Destineez Crash Run Into Myla x Imbrez Lucky Me), näyttelykausi käynnistyi jännittävissä tunnelmissa. Valionarvoon tarvittava 2-vuoden ikä oli täyttynyt huhtikuussa ja valionarvosta puuttuisi vain viimeinen serti. Pilviselle Juvalle kokeneen all-rounder Paavo Mattilan arvosteltavaksi Rudie starttasi kesälomamme alkajaisiksi Kouvolasta.

Luokassaan Rudie oli arvostelujärjestyksessä ensimmäinen, mikä sopiikin sillä ehdottomasti parhaiten. Se esiintyi tyylikkään ryhdikkäästi, mutta reippaasti, ja Paavo osoittikin Rudien avoimen luokan voittoon SA:lla. Rudiesta tuli paras narttu ja samalla muotovalion titteli tuli sinetöidyksi! ROP -kehässä vastassa oli nuori uros ja näistä kahdesta Paavo Mattila osoitti parhaaksi Rudien. Päätös ryhmäkehään jäämisestä oli lopulta helppo.

Koska Rudie oli jo rotuarvostelussa näyttänyt liikkeet loistavalla drivella ja kääpiösnautserit arvosteltiin iltapäivällä, päätimme jäädä odottamaan ryhmäkehiä. Paavo Mattilan arvoteltavaksi FCI2 -ryhmään jäi runsaasti isoja molossirotuja meidän pienempien lisäksi, joten jatkoon pääseminen kahdeksan muun koiran kanssa tuntui jo upealta. Juvan kookas ja lyhyen nurmen omannut isokehä sopi Rudien liikkeille täydellisesti. Lopulta meidän kuulutettiin RYP4-tilalle kookkaasta 2-ryhmästä.

Vau!

Kiitos Mikko tästä upeasta koirasta!

Teksti: Anna

Kuvat: Anna